Kehonhallinnalla hyvinvointiin!

PilatesHealth on pilatesharjoittelua, jossa yhdistetään Joseph Pilateksen (1880-1967) luoma kehonhallintamenetelmä terveysliikunnan nykytietämykseen sekä uusimpaan tutkimustietoon tuki- ja liikuntaelin harjoittelusta. PilatesHeath tunnin tavoitteena on edistää kehonhallinnan kautta hyvinvointia ja mielen tasapainoa. PilatesHealth tunnit sopivat kaikille ikään ja taustaan katsomatta. Tunnin pohjana ovat Joseph Pilateksen kuusi perusperiaatetta: keskittyminen, kehon keskustan käyttö, kontrolli, tarkkuus, liikkeen virtaus ja hallittu hengittäminen. Tunnit parantavat kehon lihastasapainoa, ryhtiä, voimaa ja liikkuvuutta sekä antavat hyvää oloa.

Syksyn 2019 PILATESRYHMÄT;

Ilmoittautuminen on käynnissä. 

*Voimapilates on kaikille sopiva koko kehon lihaksistoa sekä ennen kaikkea, keskivartalon syviä vatsa- että selkälihaksia sekä pieniä tukilihaksia, vahvistava tunti. Pilates- harjoitteet kiinteyttävät ja vahvistavat kehoa kauttaaltaan, kehittävät tasapainoa, kehonhallintaa sekä koordinaatiota.

Joillain tunneilla harjoitteita saatetaan tehostaa käyttämällä esim. pilatespalloja, pilatesrullia, käsipainoja ja vastuskuminauhoja, joiden avulla liikkeiden voimaa voidaan lisätä tai harjoitteita vastavuoroisesti myös helpottaa. Ohjelma parantaa hengitys- ja verenkiertoelimistösi kuntoa ja saat siitä hyötyä myös muihin lajeihin, kuten yksilölajeihin esim juoksuun, hiihtoon, pyöräilyyn sekä kuntosaliharjoitteluun. Ohjaajana toimii koulutettu PilatesHealth -ohjaaja Maija Tenkanen.

 JOS KAIPAAT HENKILÖKOHTAISTA PILATESOHJELMAA JA OHJAUSTA KYSY LISÄÄ,

 044 3723535 (Maija) tai maijatenk@hotmail.com    

PS. MYÖS DUO/TRIO -TUNNIT SEKÄ TILAUSTUNNIT PIENRYHMILLE!

YKSITYISTYNNIT, suunnitellaan juuri sinun henkilökohtaisten tarpeiden ja tavoitteiden mukaan. Jos sinulla on tarvetta kuntouttavaan harjoitteluun tai haluat muuten aloittaa pilates-harjoittelun ohjaajan jakamattomassa huomiossa, varmistaaksesi tehokkaan ja oikeanlaisen treenin, on yksityitunnit juuri sinua varten.

PilatesHealth-tunteja saa ohjata vain PilatesHealth-ohjaajakoulutuksen käynyt ohjaaja. Ohjaajakoulutus on 3-tasoinen ns. laaja pilateskoulutus, joka täyttää Suomen Pilatesyhdistys ry:n laatukriteerit. Ohjaaja voi käyttää PilatesHealth-tavaramerkkiä mattotunneilla 1-tason suoritettuaan.