Kehonhallinnalla hyvinvointiin!

PilatesHealth on pilatesharjoittelua, jossa yhdistetään Joseph Pilateksen (1880-1967) luoma kehonhallintamenetelmä terveysliikunnan nykytietämykseen sekä uusimpaan tutkimustietoon tuki- ja liikuntaelin harjoittelusta. PilatesHeath tunnin tavoitteena on edistää kehonhallinnan kautta hyvinvointia ja mielen tasapainoa. PilatesHealth tunnit sopivat kaikille ikään ja taustaan katsomatta. Tunnin pohjana ovat Joseph Pilateksen kuusi perusperiaatetta: keskittyminen, kehon keskustan käyttö, kontrolli, tarkkuus, liikkeen virtaus ja hallittu hengittäminen. Tunnit parantavat kehon lihastasapainoa, ryhtiä, voimaa ja liikkuvuutta sekä antavat hyvää oloa.

SYKSYN 2018 ALKAVAT PILATESRYHMÄT 

HUOM! JOS KAIPAAT HENKILÖKOHTAISTA PILATESOHJELMAA JA/TAI OHJAUSTA KYSY MINULTA LISÄÄ.

PS. MYÖS DUO/TRIO -TUNNIT SEKÄ TILAUSTUNNIT PIENRYHMILLE!

YKSITYISTYNNIT, suunnitellaan juuri sinun henkilökohtaisten tarpeiden ja tavoitteiden mukaan. Jos sinulla on tarvetta kuntouttavaan harjoitteluun tai haluat muuten aloittaa pilates-harjoittelun ohjaajan jakamattomassa huomiossa, varmistaaksesi tehokkaan ja oikeanlaisen treenin, on yksityitunnit juuri sinua varten.

KYSY LISÄÄ; 044 3723535 (Maija) tai maijatenk@hotmail.com    

PilatesHealth-tunteja saa ohjata vain PilatesHealth-ohjaajakoulutuksen käynyt ohjaaja. Ohjaajakoulutus on 3-tasoinen ns. laaja pilateskoulutus, joka täyttää Suomen Pilatesyhdistys ry:n laatukriteerit. Ohjaaja voi käyttää PilatesHealth-tavaramerkkiä mattotunneilla 1-tason suoritettuaan.