Aikataulu

Kevään 2020 ryhmäliikuntatunnit

jäävät toistaiseksi tauolle

ma ti 17.3.2020 alkaen

Pyrimme tuomaan Facebook -live kanavan kautta ryhmäliikuntatunteja koteihinne kriisiaikana.

Seuraa informaatiota Instagramin tai Facebookin kautta.

MAANANTAI 

TIISTAI

KESKIVIIKKO

TORSTAI

PERJANTAI

LAUANTAI

Ohjattujen tuntien kesto on 1 h, ellei toisin mainita.

10-korttilaisen etu! Samaan "hintaan" eli yhteen tuntileimaukseen voit yhdistää tiistaisin BodyAttack-tunnin (30min) ja Reisi-Vatsa-Pakara -tunnin tai omatoimisen kuntosalihajoittelun Attack treenin jälkeen.

Tuntikuvaukset

Less Mills -tunnit

Body Attack

BodyAttack on aerobista kuntoa kohottava treeni, joka parantaa myös voimaa ja kestävyyttä. Tunti koostuu tehokkaista intervalliosuuksista, joissa kuntoa kohottavat liikkeet vuorottelevat funktionaalisilla voimaa ja vartalon hallintaa kehittävillä liikkeillä. Dynaamiset liikkeet ja energinen musiikki motivoivat asikkaita pääsemään oman treeninsä tavoitteisiin.

Tunti sopii sinulle, jos haluat tulla vahvemmaksi, kohottaa kuntoa, kuluttaa energiaa tai kehittää kestävyyttä. Liikkeiden vaihtoehtoiset suoritustavat tekevät BodyAttack-tunnista sekä aloittelijoille että kokeneemmillekin kävijöille sopivan.

Muut tunnit

Kahvakuula

Kahvakuulatunnilla treenaat yhden lihaksen sijasta useaa lihasryhmää kerralla. Tunti koostuu lämmittelystä, tekniikkaharjoitteista, liikepattereista ja venyttelystä. Tunti on tehokas, mutta se ei sisällä askellusta tai koreografiaa. Tunnilla käytetään välineenä 6-16 kg kahvakuulaa. (Oman kuulan/kuulat voi myös ottaa mukaan.)

Spinning

Spinning on sisäpyöräilytunti, joka soveltuu erinomaisesti sekä harrastusta aloitteleville että konkareille. Jokainen polkee tunnilla oman kunnon ja tunnon mukaisesti säätämällä itselleen sopivan vastuksen. Vastusta säätämällä voit tehdä tunnista hyvinkin rankan treenin tai vaihtoehtoisesti palauttavan ja kevyemmän harjoituksen.

Energinen ja mukaansa tempaava musiikki ja tsemppaava ohjaaja luovat vaihtelevan spinning-maaston tunnille. Spinning on myös nivelystävällinen liikuntamuoto, sillä se kuormittaa niveliä vähemmän kuin moni muu liikuntalaji.

Ohjattu kuntosali

Ohjattu kuntosali naisille ja miehille on helppo ja turvallinen tapa aloittaa kuntosaliharjoittelu. Jokaisen tunnin alussa käydään liikkeet ja niiden suoritustekniikat läpi ammattitaitoisen ohjaajan opastuksella. Harjoittelu suoritetaan niin sanottuna kiertoharjoitteluna. Tällä tunnilla jokainen pystyy tekemään omaan tahtiin ja oman kuntonsa mukaan tehokkaan kokovartalotreenin. Lopussa venyttelyt.

RVP

RVP (reisi-vatsa-peppu) -tunti on tehokas "täsmätunti" reisille, vatsalle ja pakaroille. Tunti sisältää helpon alkulämmittelyn, tehokkaan lihaskunto-osuuden sekä venyttelyn. Tunti sopii kaikille lihaskuntoharjoittelusat pitäville.

Kehonhuoltotunti

Kehonhuoltotunti sisältää lyhyen lämmittävän osuuden jossa hyödynnetään osaksi pilatesharjoittelun pääperiaatteita. Koko kehon lihaksisto käydään tunnilla rauhallisesti ja monipuolisesti läpi. Tunnin huollon jälkeen olo on rentoutunut, mieli levollinen sekä lihaksiston kireydet vähentyneet. Tämä tunti sopii kaikille kehon huollosta ja hyvinvoinnista kiinnostuneille.

JammaJamma

JammaJamma on hauska ja tehokas tanssillinen tunti, jonne uskaltautuu mukaan milloin tahansa. Tunnilla nautitaan monipuolisesta musiikista ja tanssitaan eri musiikkityylien inspiroimien liikkeiden ja fiiliksen mukaan. Jokainen tanssii omalla tasollaan, joten ei ole väliä vaikka olisit vasta-alkaja. JammaJamma saa sinut ihastumaan tanssin maailmaan ja antaa iloista energiaa koko viikoksi. Asiakkailla on myös mahdollisuus vaikuttaa tunnilla soitettavaan musiikkiin. Kerro rohkeasti kappale-ehdotuksesi ohjaajalle, niin saatat jo seuraavalla kerralla päästä tanssimaan suosikkikappaleesi tahtiin.

Tehopumppi

Tehopumppi on täydellinen lihaskuntotunti, jossa voimatangon, painojen ja kahvakuulan avulla saadaan monipuolinen treeni koko keholle. Tunti ei sisällä monimutkaisia askelsarjoja tai koreografioita, joten pääset helposti alkuun ja huomaat tulokset nopeasti. Jokainen osallistuja voi valita käyttämänsä painot omaan kuntoonsa ja tasoonsa sopiviksi - tämä helpottaa lajin kokeilua ja oikeiden liikeratojen harjoittelua entisestään. Ammattitaitoiset ohjaata antavat myös vaihtoehtoliikkeitä tarpeen mukaan. Tule tunnille ajoissa, viimeistään 5min ennen tunnin alkua.

Pilates & Mind

Pilates & Mind on lempeä kehon ja mielen tunti. Tämä tunti sopii jokaiselle joka haluaa lisätä kokonaisvaltaisesti kehon ja mielen hyvinvointia. Tunnilla tehtävät pilatesliikkeet pyritään nivomaan sulavasti yhteen rauhallisen hengityksen kuljettamana.

Elämän hektisyys, kiire ja stressi kuormittaa kehoamme koko ajan enemmän ja enemmän aiheuttaen elimistössämme erilaisi ongelmia. Anna itsellesi pieni hetki aikaa keskittyä vain itseesi, poista turha jännitys kehostasi ja rauhoita mielesi. Tunnin päätteeksi on lyhyt rentoutus- tai mielenharjoitus.

Zumba

ZUMBA tunnilla tanssitaan niin lattarirytmien kuin kansainvälisten kuin kotimaistenkin hittien tahtiin. Tällä tunnilla hiki tulee huomaamatta ja arjen huolet unohtuvat. Helpot kuviot tuo tanssinilon pintaan ja starttaa kovimmat bileet käyntiin Spiraalilla. Sopii kaikille!

Yogafunc

YOGAFUNC on astangajoogaan perustuva tunti, jonka liikkeet ohjataan motivoivan musiikin tahtiin. Tämä treeni on tehokas ja monipuolinen ja ennen kaikkea tunnin tärkein elementti on ILO. Have fun, get fit, never quit! Sopii kaikille!

Lavis

LAVIS- lavatassijumppa on hauska, helppo ja hikinen liikuntamuoto, joka perustuu lavatanssiaskeleiden ja jumpan välimuotoon. Lavista tanssitaan yksin, joten ei ole vaaraa että kukaan talloo varpaille. Tunnilla tanssitaan tuttuja lavatanssilajeja kuten humppa, jenkka, rock/jive, salsa, valssi ja tango. Kuten lavatansseissa, Laviksessa tanssitaan kaksi samaa tanssilajia peräkkäin ja tunnilla soi perinteinen suomalainen lavatanssimusiikki. Lavis-lavatanssijumpan periaatteisiin kuuluu, että tanssiaskeleet ja koreografiat ovat niin helppoja, että mukaan pääsee tottumattomampikin tanssija. 

Fascialmethod

FASCIALMETHOD on suomalaisten fysioterapeuttien kehittämä kehonhuoltomenetelmä. FasciaMe-konseptissa yhdistyvät myofaskiaalinen liikkuvuusharjoittelu, dynaaminen täsmävenyttely kireille lihaksille, liikehallintaharjoittelu ja faskiakäsittely pallolla. Näkökulma on kuntouttava sisältäen harjoitteita yleisimpiin tuki- ja liikuntaelinoireisiin. FasciaMe soveltuu kaikille, jotka haluavat parantaa suorituskykyään tehokkaasti ja edistää hyvinvointiaan.

Hit and Kick (UUTUUS)

Hit & Kick -tunti on vastaisku niska-hartiaseudun vaivoille. Tunti lisää aineenvaihduntaa koko yläkropan alueella, vahvistaa keskivartalon lihaksistoa sekä kiinteyttää koko kehoa aerobisen osuuden ansiosta. Tällä tunnilla unohdat arkipäivän stressit ja lataat iloisena energiavarastosi täyteen.

Ei sisällä haastavia hyppyjä tai askelkuvioita. Tunti sopii jokaiselle, joka pitää energisestä musiikista, musiikin tahtiin liikkumisesta ja jokaiselle joka haluaa saada hartiat alas ja energiat ylös.