Aikataulu

SYYSKAUSI 12.8-18.12.2019

KEVÄTKAUSI ALKAA TI 7.1.2020

Klo

Maanantai Tiistai Keskiviikko Torstai Perjantai Lauantai 
9.30

*UUTTA* 

Tehopumppi (marraskuu)

Dance like a pro (7. ja 14.12.)

10.00

Naisten ohjattu kuntosali 75min (Maija)

Miesten ohjattu kuntosali 75min (Antti)

Naisten ohjattu kuntosali 75min

(Maija)

17.15

Reisi- Vatsa- Pakara (EI 6.12.)(Sanna)

17.50

Spinning 45min (Antti)

Les Mills BodyAttack 30min  

(Maija)

18.00

*UUTTA*

Strong By Zumba (Sanni)

Spinning 45min (Heidi)

Les Mills BodyAttack

(EI 5.12.)

(Maija)

18.20 

Spinning 45min

(EI 5.12.)

(Oona)

JammaJamma 45min (EI 6.12.) (Sanna)

18.30

Reisi-Vatsa- Pakara

(Maija)

19.00

Naisten  ohjattu kuntosali 75min

 (Maria)

19.10

*UUTTA*

Pilatesfunc (Sanni)

19.15

Miesten ohjattu kuntosali (Antti)

Kehonhuoltotunti

(EI 5.12.)

 (Maija)

Ohjattujen tuntien kesto on 1 h, ellei toisin mainita.

10-korttilaisen etu! Samaan "hintaan" eli yhteen tuntileimaukseen voit yhdistää tiistaisin BodyAttack-tunnin (30min) ja Reisi-Vatsa-Pakara -tunnin tai omatoimisen kuntosalihajoittelun Attack treenin jälkeen.

Tuntikuvaukset

Less Mills -tunnit

Body Attack

BodyAttack on aerobista kuntoa kohottava treeni, joka parantaa myös voimaa ja kestävyyttä. Tunti koostuu tehokkaista intervalliosuuksista, joissa kuntoa kohottavat liikkeet vuorottelevat funktionaalisilla voimaa ja vartalon hallintaa kehittävillä liikkeillä. Dynaamiset liikkeet ja energinen musiikki motivoivat asikkaita pääsemään oman treeninsä tavoitteisiin.

Tunti sopii sinulle, jos haluat tulla vahvemmaksi, kohottaa kuntoa, kuluttaa energiaa tai kehittää kestävyyttä. Liikkeiden vaihtoehtoiset suoritustavat tekevät BodyAttack-tunnista sekä aloittelijoille että kokeneemmillekin kävijöille sopivan.

Muut tunnit

Kahvakuula

Kahvakuulatunnilla treenaat yhden lihaksen sijasta useaa lihasryhmää kerralla. Tunti koostuu lämmittelystä, tekniikkaharjoitteista, liikepattereista ja venyttelystä. Tunti on tehokas, mutta se ei sisällä askellusta tai koreografiaa. Tunnilla käytetään välineenä 6-16 kg kahvakuulaa. (Oman kuulan/kuulat voi myös ottaa mukaan.)

Spinning

Spinning on sisäpyöräilytunti, joka soveltuu erinomaisesti sekä harrastusta aloitteleville että konkareille. Jokainen polkee tunnilla oman kunnon ja tunnon mukaisesti säätämällä itselleen sopivan vastuksen. Vastusta säätämällä voit tehdä tunnista hyvinkin rankan treenin tai vaihtoehtoisesti palauttavan ja kevyemmän harjoituksen.

Energinen ja mukaansa tempaava musiikki ja tsemppaava ohjaaja luovat vaihtelevan spinning-maaston tunnille. Spinning on myös nivelystävällinen liikuntamuoto, sillä se kuormittaa niveliä vähemmän kuin moni muu liikuntalaji.

Ohjattu kuntosali

Ohjattu kuntosali naisille ja miehille on helppo ja turvallinen tapa aloittaa kuntosaliharjoittelu. Jokaisen tunnin alussa käydään liikkeet ja niiden suoritustekniikat läpi ammattitaitoisen ohjaajan opastuksella. Harjoittelu suoritetaan niin sanottuna kiertoharjoitteluna. Tällä tunnilla jokainen pystyy tekemään omaan tahtiin ja oman kuntonsa mukaan tehokkaan kokovartalotreenin. Lopussa venyttelyt.

RVP

RVP (reisi-vatsa-peppu) -tunti on tehokas "täsmätunti" reisille, vatsalle ja pakaroille. Tunti sisältää helpon alkulämmittelyn, tehokkaan lihaskunto-osuuden sekä venyttelyn. Tunti sopii kaikille lihaskuntoharjoittelusat pitäville.

Kehonhuoltotunti

Kehonhuoltotunti sisältää lyhyen lämmittävän osuuden jossa hyödynnetään osaksi pilatesharjoittelun pääperiaatteita. Koko kehon lihaksisto käydään tunnilla rauhallisesti ja monipuolisesti läpi. Tunnin huollon jälkeen olo on rentoutunut, mieli levollinen sekä lihaksiston kireydet vähentyneet. Tämä tunti sopii kaikille kehon huollosta ja hyvinvoinnista kiinnostuneille.

JammaJamma

JammaJamma on hauska ja tehokas tanssillinen tunti, jonne uskaltautuu mukaan milloin tahansa. Tunnilla nautitaan monipuolisesta musiikista ja tanssitaan eri musiikkityylien inspiroimien liikkeiden ja fiiliksen mukaan. Jokainen tanssii omalla tasollaan, joten ei ole väliä vaikka olisit vasta-alkaja. JammaJamma saa sinut ihastumaan tanssin maailmaan ja antaa iloista energiaa koko viikoksi. Asiakkailla on myös mahdollisuus vaikuttaa tunnilla soitettavaan musiikkiin. Kerro rohkeasti kappale-ehdotuksesi ohjaajalle, niin saatat jo seuraavalla kerralla päästä tanssimaan suosikkikappaleesi tahtiin.

Tehopumppi

Tehopumppi on täydellinen lihaskuntotunti, jossa voimatangon, painojen ja kahvakuulan avulla saadaan monipuolinen treeni koko keholle. Tunti ei sisällä monimutkaisia askelsarjoja tai koreografioita, joten pääset helposti alkuun ja huomaat tulokset nopeasti. Jokainen osallistuja voi valita käyttämänsä painot omaan kuntoonsa ja tasoonsa sopiviksi - tämä helpottaa lajin kokeilua ja oikeiden liikeratojen harjoittelua entisestään. Ammattitaitoiset ohjaata antavat myös vaihtoehtoliikkeitä tarpeen mukaan. Tule tunnille ajoissa, viimeistään 5min ennen tunnin alkua.

Step + Core

Step + Core on hauska ja sopivasti haastava askelsarjoihin perustuva step aerobic -tunti, joka sisältää noin.15min kestävävän keskivartalolle suunnatun tehokkaan lihaskunto-osuuden. Välineenä tunnilla on steppilauta, matto sekä mahdollisesti jokin pienväline tehostamassa keskivartaloharjoittelua. Ohjaaja tarjoaa osasta liikkeistä myös helpotettuja versioita tunnin aikana, joten vasta-alkajatkin pääsevät varmasti mukaan. Ota tunnille mukaan myös vesipullo sekä pyyhe.

Pilates & Mind

Pilates & Mind on lempeä kehon ja mielen tunti. Tämä tunti sopii jokaiselle joka haluaa lisätä kokonaisvaltaisesti kehon ja mielen hyvinvointia. Tunnilla tehtävät pilatesliikkeet pyritään nivomaan sulavasti yhteen rauhallisen hengityksen kuljettamana.

Elämän hektisyys, kiire ja stressi kuormittaa kehoamme koko ajan enemmän ja enemmän aiheuttaen elimistössämme erilaisi ongelmia. Anna itsellesi pieni hetki aikaa keskittyä vain itseesi, poista turha jännitys kehostasi ja rauhoita mielesi. Tunnin päätteeksi on lyhyt rentoutus- tai mielenharjoitus.

Strong by Zumba

Tunti on kovatehoinen hiit-tunti, jonka musiikki on tehty täydellisesti sopimaan liikkeisiin. Tunnilla kaikki liikkeet tehdään oman kehon painolla. Tutuksi tulevat varjonyrkkeily, haaraperushypyt, kyykyt, lankut ja punnerrukset, burbeita unohtamatta. Hikeä ja iloisen tehokasta menoa luvassa.

Ohjaajana: Sanni Silvasti

Pilatesfunc 

Pilastesfunc -konseptitunnilla treeni on tehokasta ja monipuolista. Liikkeet ja sarjat perustuvat pilatesharjoitteluun ja tunni ydintehtävä on keskittyä kehon syviin lihaksiin. Tunnilla tehdään monipuolisesti koko kehoa vahvistavia liikkeitä. Tärkeää tunnilla on liikkumisen lisäksi HAUSKUUS JA ILO. "

Lisensoitu ohjaaja: Sanni Silvasti