Aikataulu

(1.11. - 20.12.2018)

Klo

Maanantai Tiistai Keskiviikko Torstai Perjantai Sunnuntai
10.00

Naisten ohj. kuntosali 75' (Maija)

Miesten ohj. kuntosali 75'   sekarynmä (Antti)

Naisten ohj. kuntosali  75' (Maria/Maija)

11.15

16.45

17.15

Reisi-Vatsa-Pakara

(Sanna)

17.30

JammaJamma 

(Maija)

17.45

18.00

Step + Core

(Maija)

LesMills BodyCombat

(Maija)

18.10

LesMills BodyAttack EI 7.11. (Veera)

18.25

JammaJamma 45' (Sanna)

18.30

Reisi-Vatsa-Pakara

(Maija)

Spiraali CrossTraining

EI 4.11. (Jyrki)

19.00

UUTUUS! 

Pilates & Mind 

EI 11.11., 25.11.

(Maija)

19.10

Tehotreeni

(Maria/Maija)

19.15

Miesten ohj. kuntosali

(Antti)

Naisten ohj. kuntosali 75'

(Maija)

Kehonhuoltotunti

(Maija)

19.40

Ohjattujen tuntien kesto on 1 h, ellei toisin mainita.

Tuntikuvaukset

Less Mills -tunnit

Body Combat

BodyCombat on nopeatempoinen ja tehokas tunti, jossa yhdistellään tekniikoita erilaisista itsepuolustuslajeista kuten nyrkkeilystä, karatesta, chi'stä, taekwondosta ja potkunyrkkeilystä. Tunnit koostuvat erilaisista sarjoista, jotka kestävät aina yhden vauhdikkaan ja mukaansa tempaavan kappaleen verran.

Body Pump (tauolla)

BodyPump on tehokas lihaskuntotunti, jossa voimatangon ja painojen avulla saadaan monipuolinen treeni koko keholle. Tunnit eivät sisällä monimutkaisia askelsarjoja tai koreografioita, joten pääset helposti alkuun ja huomaat tulokset nopeasti. Jokainen osallistuja voi valita käyttämänsä painot omaan kuntoonsa ja tasoonsa sopiviksi - tämä helpottaa lajin kokeilua ja oikeiden liikeratojen harjoittelua entisestään.

Body Attack

BodyAttack on aerobista kuntoa kohottava treeni, joka parantaa myös voimaa ja kestävyyttä. Tunti koostuu tehokkaista intervalliosuuksista, joissa kuntoa kohottavat liikkeet vuorottelevat funktionaalisilla voimaa ja vartalon hallintaa kehittävillä liikkeillä. Dynaamiset liikkeet ja energinen musiikki motivoivat asikkaita pääsemään oman treeninsä tavoitteisiin.

Tunti sopii sinulle, jos haluat tulla vahvemmaksi, kohottaa kuntoa, kuluttaa energiaa tai kehittää kestävyyttä. Liikkeiden vaihtoehtoiset suoritustavat tekevät BodyAttack-tunnista sekä aloittelijoille että kokeneemmillekin kävijöille sopivan.

Muut tunnit

Kahvakuula (tauolla)

Kahvakuulatunnilla treenaat yhden lihaksen sijasta useaa lihasryhmää kerralla. Tunti koostuu lämmittelystä, tekniikkaharjoitteista, liikepattereista ja venyttelystä. Tunti on tehokas, mutta se ei sisällä askellusta tai koreografiaa. Tunnilla käytetään välineenä 6-16 kg kahvakuulaa. (Oman kuulan/kuulat voi myös ottaa mukaan.)

Spin (tauolla)

Spin on sisäpyöräilytunti, joka soveltuu erinomaisesti sekä harrastusta aloitteleville että konkareille. Jokainen polkee tunnilla oman kunnon ja tunnon mukaisesti säätämällä itselleen sopivan vastuksen. Vastusta säätämällä voit tehdä tunnista hyvinkin rankan treenin tai vaihtoehtoisesti palauttavan ja kevyemmän harjoituksen.

Energinen ja mukaansa tempaava musiikki ja tsemppaava ohjaaja luovat vaihtelevan spinning-maaston tunnille. Spinning on myös nivelystävällinen liikuntamuoto, sillä se kuormittaa niveliä vähemmän kuin moni muu liikuntalaji.

Ohjattu kuntosali

Ohjattu kuntosali naisille ja miehille on helppo ja turvallinen tapa aloittaa kuntosaliharjoittelu. Jokaisen tunnin alussa käydään liikkeet ja niiden suoritustekniikat läpi ammattitaitoisen ohjaajan opastuksella. Harjoittelu suoritetaan niin sanottuna kiertoharjoitteluna. Tällä tunnilla jokainen pystyy tekemään omaan tahtiin ja oman kuntonsa mukaan tehokkaan kokovartalotreenin. Lopussa venyttelyt.

RVP

RVP (reisi-vatsa-peppu) -tunti on tehokas "täsmätunti" reisille, vatsalle ja pakaroille. Tunti sisältää helpon alkulämmittelyn, tehokkaan lihaskunto-osuuden sekä venyttelyn. Tunti sopii kaikille lihaskuntoharjoittelusat pitäville.

Kehonhuoltotunti

Kehonhuoltotunti sisältää lyhyen lämmittävän osuuden jossa hyödynnetään osaksi pilatesharjoittelun pääperiaatteita. Koko kehon lihaksisto käydään tunnilla rauhallisesti ja monipuolisesti läpi. Tunnin huollon jälkeen olo on rentoutunut, mieli levollinen sekä lihaksiston kireydet vähentyneet. Tämä tunti sopii kaikille kehon huollosta ja hyvinvoinnista kiinnostuneille.

JammaJamma

JammaJamma on hauska ja tehokas tanssillinen tunti, jonne uskaltautuu mukaan milloin tahansa. Tunnilla nautitaan monipuolisesta musiikista ja tanssitaan eri musiikkityylien inspiroimien liikkeiden ja fiiliksen mukaan. Jokainen tanssii omalla tasollaan, joten ei ole väliä vaikka olisit vasta-alkaja. JammaJamma saa sinut ihastumaan tanssin maailmaan ja antaa iloista energiaa koko viikoksi. Asiakkailla on myös mahdollisuus vaikuttaa tunnilla soitettavaan musiikkiin. Kerro rohkeasti kappale-ehdotuksesi ohjaajalle, niin saatat jo seuraavalla kerralla päästä tanssimaan suosikkikappaleesi tahtiin.

Spiraali Cross Training

Spiraali Cross Training on tunti jossa yhdistellään voima-, kestävyys-, ja kehonpainoharjoittelua monipuolisella tavalla. Tunneilla hypitään, juostaan, käytetään kahvakuulia, levytankoja, käsipainoja sekä oman kehon painoa (kaikkiin liikkeisiin saatavilla myös helpotetut vaihtoehtoliikkeet tarvittaessa). Spiraali Cross Training sopii kaikille iästä ja kuntotasosta riippumatta, sillä tempoa tunneilla voit säädellä oman tasosi mukaan. Ei sisällä askelsarjoja.

Tehotreeni

Tehotreeni on täydellinen lihaskuntotunti, jossa voimatangon, painojen ja kahvakuulan avulla saadaan monipuolinen treeni koko keholle. Tunti ei sisällä monimutkaisia askelsarjoja tai koreografioita, joten pääset helposti alkuun ja huomaat tulokset nopeasti. Jokainen osallistuja voi valita käyttämänsä painot omaan kuntoonsa ja tasoonsa sopiviksi - tämä helpottaa lajin kokeilua ja oikeiden liikeratojen harjoittelua entisestään. Ammattitaitoiset ohjaata antavat myös vaihtoehtoliikkeitä tarpeen mukaan. Tule tunnille ajoissa, viimeistään 5min ennen tunnin alkua.

Step + Core

Step + Core on hauska ja sopivasti haastava askelsarjoihin perustuva step aerobic -tunti, joka sisältää noin.15min kestävävän keskivartalolle suunnatun tehokkaan lihaskunto-osuuden. Välineenä tunnilla on steppilauta, matto sekä mahdollisesti jokin pienväline tehostamassa keskivartaloharjoittelua. Ohjaaja tarjoaa osasta liikkeistä myös helpotettuja versioita tunnin aikana, joten vasta-alkajatkin pääsevät varmasti mukaan. Ota tunnille mukaan myös vesipullo sekä pyyhe.